Image

Lönnbacken köper i Skåne

Transaktioner Lönnbacken Fastigheter köper fastigheten Bjuv 1:178 av en privat fastighetsägare. Uthyrbar area är cirka 5 000 kvadratmeter.
Publicerad den 8 Maj 2013

Byggnaden är omfattande renoverad 2009. Region Skåne och Bjuvs kommun är hyresgäster i fastigheten med verksamheter som bland annat Vårdcentralen Söderåsen, Almlidens förskola och rehabiliteringsträning.

- Den här affären innebär att vi stärker vår närvaro i Skåne, som är en prioriterad region för Lönnbacken. Vi kompletterar vårt befintliga bestånd med en enhet som är bra belägen i regionen och med bra hyresgäster, allt helt i linje med vår affärsidé, säger Greger Hedlund, marknadschef för Lönnbacken Fastigheter.

Lönnbacken äger nu fastigheter för cirka 2,7 miljarder kronor.

säljare är det privata bolaget 1909 Sigtunagruppen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige