Image
P-G Persson medverkar i en öppenhjärtig intervju på Lokalmarknadsdagen nästa torsdag den 20 januari.
P-G Persson medverkar i en öppenhjärtig intervju på Lokalmarknadsdagen nästa torsdag den 20 januari. Bild: Platzer

Lokalmarknadsdagen: P-G om proffsdrömmar, karriären och bygget av staden Göteborg

Lokalmarknadsdagen Vår Nästa torsdag är det dags att starta igång fastighetsåret 2022 med Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post. Under dagen möter du bland annat Platzers mångårige vd P-G Persson i en öppenhjärtig intervju om tennis, karriären och bygget av staden Göteborg. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nu på fredag.
Publicerad den 11 Januari 2022

Han finansierade studierna på Chalmers som tennistränare och hade väl egentligen tänkt sig en proffskarriär som bolltrollare. Men nu är han inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Missa inte intervjun med P-G Persson på Lokalmarknadsdagen nästa torsdag den 20 januari. (Programpunkten ersätter den tidigare utannonserade intervjun med Biljana Pehrsson som nu lämnat vd-posten på Castellum.)
Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra betala för tre, ange 4 för 3 i rutan Kampanjkod).
Covidläget:Dagen kommer genomföras utifrån de restriktioner som nu är aktuella. Det vill säga med krav på covid-bevis för såväl talare som besökare, sittande publik, max åtta per sällskap och en meters utrymme mellan sällskapen.

Lokalmarknadsdagen är Göteborgsregionens mest klassiska mötesplats inom samhällsbyggnadssektorn; eventet har arrangerats sedan mitten av 80-talet och får väl i det närmaste betraktas som en institution i Göteborgsregionens bygg- och fastighetsbransch.

Under dagen bjuds det som vanligt på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är välkända och professionella Karin Klingenstierna.

Se hela programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se, Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg.

Partnerföretag är Advokatfirman Delphi, Kommersiella Fastigheter, Novi Real Estate och CityMark Analys. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige