Image
Yvonne Sörensen Björud, Kristina Pettersson Post, Mats Wahlström, Christina Heikel, Sanna Ekström och Niclas Söör medverkar i temaspåret Centrum på Lokalmarknadsdagen den 20 januari på Clarion Hotel Post.
Yvonne Sörensen Björud, Kristina Pettersson Post, Mats Wahlström, Christina Heikel, Sanna Ekström och Niclas Söör medverkar i temaspåret Centrum på Lokalmarknadsdagen den 20 januari på Clarion Hotel Post.

Lokalmarknadsdagen: Fokus på centrala Göteborg

Lokalmarknadsdagen Den 20 januari startar fastighetsåret 2022 i och med Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen. Dagen bjuder bland annat på ett temaspår med fokus på centrala Göteborg.
Publicerad den 29 December 2021

Spår Centrum inleds med en analys av cityhandeln signerad Christina Heikel, näringspolitiskt ansvarig, Fastighetsägarna Göteborg:
Handeln genomgår sedan länge en transformation, där e-handeln knaprar marknadsdelar från den fysiska handeln. Hur mår cityhandeln i Göteborg i spåren av pandemin? Hur ser framtiden ut?

Därefter berättar Vasakronans regionchef Kristina Pettersson Post och Poppels vd Mats Wahlström om planerna i nya Platinan:
Tiderna förändras – ibland i ett slags rundgång. När Vasakronan snart slår upp dörrarna till det supermoderna kontorskomplexet Platinan blir det med 700 kvadratmeter ölbryggeri i bottenplanet.

Och så avslutas temaspåret med punkten Coworking efter pandemin:
Coworkingtrenden växer och ses nu som en naturlig del av kontorsmarknaden och något som kan höja attraktiviteten i fastigheterna. Hur ser några av de ledande aktörerna på trenderna på marknaden? Hur har pandemin påverkat och hur har relationen till fastighetsägarna utvecklats?
Paneldeltagare är Yvonne Sörensen Björud, vd för United Spaces, Sanna Ekström, grundare, Mindpark och Niclas Söör, vd och grundare, Dospace.

Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Eventet kommer även att live-streamas för den som hellre vill följa det på distans. Samtliga våra event är ombokningsbara.

Lokalmarknadsdagen är Göteborgsregionens mest klassiska mötesplats inom samhällsbyggnadssektorn; eventet har arrangerats sedan mitten av 80-talet och får väl i det närmaste betraktas som en institution i Göteborgsregionens bygg- och fastighetsbransch.

Under dagen bjuds det som vanligt på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är omtyckta och professionella Karin Klingenstierna.

Se hela programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se, Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg.
Partnerföretag är Advokatfirman Delphi, Kommersiella Fastigheter, Novi Real Estate och CityMark Analys.

Enligt bestämmelserna som infördes 1 december är det här evenemanget inte tillgängligt för personer som inte är vaccinerade mot Covid-19. I nuläget behöver du kunna visa upp ett giltigt vaccinpass för tillträde till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: Torsdag 18 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Grupprabatt:
Anmäl fyra betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: 

Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige