Image

Lämnar Savills – startar nytt konsultbolag

Bolag Axel Edwall och Filip Alexandersson bryter sig loss från Savills och startar det nya konsultbolaget Panreal inriktat på kommersiella fastighetstransaktioner.
Publicerad den 14 Augusti 2014
Axel Edwall. Bild: Panreal
Axel Edwall. Filip Alexandersson. Bild: Panreal
Filip Alexandersson.

Panreal erbjuder transaktionsrådgivning åt lokala, rikstäckande samt internationella investerare och fastighetsägare vid alla typer av kommersiella fastighetsaffärer inom Sverige.

Axel Edwall var tidigare med och drog igång transaktionsverksamheten på Savills Göteborgskontor. Filip Alexandersson anslöt tätt därefter. Duon har utgjort transaktionsteamet på Savills Göteborgskontor.

– Vi har haft en framgångsrik tid på Savills och känner att vi fått oerhört positiv respons från aktörer på marknaden. Vi har i princip drivit det hela själva och lyckats stå för en stor del av intäkterna på Savills, säger Axel Edwall.

Duon har hittills i år genomfört transaktioner avseende fastigheter i mellersta och södra Sverige och med ett totalt underliggande fastighetsvärde om cirka en miljard kronor.

– Med stor erfarenhet från en större konsultorganisation är vi nu oerhört taggade för detta och ser fram emot att skapa nya affärer på transaktionsmarknaden under Panreal, säger Filip Alexandersson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Panreal på Branschguiden

Panreal är en partnerägd rådgivare som erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning och projektledning vid bolagsöverlåtelser på den svenska fastighetsmarknaden.

Firman erbjuder heltäckande rådgivningstjänster och service till alla slags investerare – allt från bygg- och fastighetsutvecklingsbolag till institutioner, fonder och onoterade bolag.
Genom en kombination av starkt engagemang, djup kunskap om fastighetsmarknaden och stor erfarenhet av bolagsaffärer är Panreal en självklar partner i transaktioner där optimal värdetillväxt är en förutsättning.

Panreal är...

Läs mer om Panreal på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige