Image

Lämnade Ryssland efter 16 år – CBRE:s nya toppnamn berättar

Bolag Den 3 oktober tillträdde Anders Liljenstolpe som ny vd för CBRE:s Advisory Services i Sverige. Han har en lång och gedigen bakgrund inom fastighetsbranschen där han haft toppositioner inom flera bolag i Ryssland efter att ha jobbat i landet sedan 2006. För Fastighetssverige berättar han om beslutet att lämna Ryssland efter landets invasion av Ukraina och hur han tänker sätta avtryck på svensk mark för CBRE.
Publicerad den 10 Oktober 2022
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige