Image
Högst upp på Kungsportsplatsen 2 sitter nu stålbolaget Norex International i en nyrenoverad lokal på 540 kvadratmeter.
Högst upp på Kungsportsplatsen 2 sitter nu stålbolaget Norex International i en nyrenoverad lokal på 540 kvadratmeter. Bild: Wallenstam

Kontorsuthyrningar på över 700 kvadratmeter Inom Vallgraven

Uthyrning Kungsportsplatsen 2 och Södra Hamngatan 25 är två populära adresser hos Wallenstam. Efter tolv år på Ringön har stålbolaget Norex International nu landat högst upp på Kungsportsplatsen 2 i en nyrenoverad lokal på 540 kvadratmeter. Inom kort flyttar Centerpartiet in i nya lokaler på Södra Hamngatan 25. Totalt sett kontorsuthyrningar på drygt 700 kvadratmeter mitt i centrala Göteborg.
Publicerad den 26 Januari 2021

– Det är väldigt roligt att inleda året med att välkomna två nya kontorshyresgäster till nya fina lokaler inom vallgraven, mitt i hjärtat av Göteborg. Ett populärt område med ett fint utbud av allt man önskar runt hörnet i form av butiker, restauranger, stadsmiljö, upplevelser, puls och närhet till kollektivtrafiken, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd på Wallenstam.

Norex International håller precis på att komma på plats i det nya kontoret på Kungsportsplatsen.
– Det var dags för oss med en energikick nu på ny adress, i fräscha, trevliga lokaler. Vi är en familjekoncern med passion för stål. Även om vi som bolag inte har mycket fysiska kundbesök är läget viktigt för oss och våra medarbetare, det tillsammans med rätt feeling i lokalerna var avgörande. Så mycket mer centralt än Kungsportsplatsen kan det inte bli, säger David Fredriksson, vd för Norex International.

På Södra Hamngatan 25 tillträder Centerpartiet sin nya lokal i februari månad med närhet till allt som innerstaden har att erbjuda och dessutom med fin utsikt över kanalen.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige