Image

K-rauta bygger flaggskepp i Järfälla

BYGG K-rauta har köpt en tomt på 38 000 kvadratmeter i Järfälla. Planen är att bygga ett flaggskeppsvaruhus, sitt nya huvudkontor och kontorslokaler på tomten.
Publicerad den 26 Februari 2009

Markarbetet för det nya storbygget har nyligen påbörjats, men när bygget kommer att stå klart vill K-rautas vd Jani Jylhä inte berätta.

– När vi väl trycker på knappen brukar det normalt sett ta ett år innan varuhuset invigs, säger han till tidningen Market.

Tanken är också att man ska flytta sitt huvudkontor dit.
– Vi har det lite trångt. Dessutom äger vi inte fastigheten där huvudkontoret finns, säger Jani Jylhä till tidningen Market.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige