Image
Peab tar Johnson & Johnson till Ulriksdal i Solna.
Peab tar Johnson & Johnson till Ulriksdal i Solna. Bild: Peab

Johnson & Johnson flyttar till Solna

Uthyrning Ett av världens största hälso- och sjukvårdsföretag, Johnson & Johnson, flyttar hela sin Stockholmsverksamhet, utom tillverkning, till Ulriksdal i Solna. Peab och Johnson & Johnson har tecknat ett avtal om att utveckla lokaler om 7 400 kvadratmeter med inflyttning under första kvartalet 2016.
Publicerad den 6 Maj 2014

- Det känns spännande att kunna lokalisera hela vår verksamhet till en plats. Centralt läge och goda kommunikationer har varit avgörande för vårt val att nu satsa på Ulriksdal. På köpet får vi moderna, yteffektiva och ljusa lokaler i ett extremt bra skyltläge mitt i en växande stadsdel med en framtidsorienterad profil, säger Lars Johansson, vd på Janssen som är ett av de bolag som ingår i Johnson & Johnson.

- Vi är glada och stolta att välkomna Johnson & Johnson till Ulriksdal. Företagets inriktning mot hälsa passar väl in i utvecklingen av stadsdelen med en tydlig orientering mot hälsa och ett aktivare liv. Nu arbetar vi vidare med att hitta ytterligare hyresgäster till de resterande 4 000 kvadratmeter i fastigheten, säger Stefan Liljebris, regionchef på Peab.

Fastigheten kommer att ligga i anslutning till tågstationen Ulriksdal.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Startbesked för över 500 bostäder i Biskopsgården

Bostäder Framtiden Byggutveckling väntas få positivt planbesked för över 500 nya bostäder samt ytterligare olika verksamheter i Biskopsgården.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige