Image

JLL rekryterar projektledare inom retail

Karriär Carl Liedström har rekryterats som ny kommersiell projektledare inom Utveckling & Uthyrning på Jones Lang Lasalle.
Publicerad den 30 Augusti 2011

Han kommer närmast från EFM Sverige där han varit ansvarig för uthyrning av Cornerstones fastighetsbestånd i Sverige.

Tidigare har han arbetat med fastighetsutveckling och uthyrning av bland annat Bromma Blocks åt KF Fastigheter.

Han har tidigare varit på AP Fastigheter, CBRE samt Champagnekedjan där han arbetade med butiksetablering.

- Det finns en stor efterfrågan inom retailsegmentet på fastighetsmarknaden. Vi fortsätter att växa inom utvecklings- och uthyrningssegmentet dels i våra befintliga förvaltningsuppdrag och dels med ett aktivt arbete på marknaden, säger Håkan Pehrsson ansvarig för Asset Management & Retail Nordics inom Jones Lang Lasalle.

JLL förvaltar drygt 1,2 miljoner kvadratmeter kommersiella lokaler, varav närmare 700 000 kvadratmeter utgörs av köpcentrum och detaljhandel.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige