Image
Ica Maxi öppnar nu i Söderhamns E-Center.
Ica Maxi öppnar nu i Söderhamns E-Center. Bild: Ica Fastigheter

Ica Maxi till Svenska Handelsfastigheter i Söderhamn

Uthyrning Ica Maxi öppnar nu i Svenska Handelsfastigheters byggnad på E-center i Söderhamn. Den nya butiken är på cirka 5 800 kvadratmeter.
Publicerad den 23 Oktober 2024

E-center i Söderhamn är redan Hälsinglands största handelsplats med drygt 25 000 kvadratmeter butiksyta, tre miljoner årliga besökare och en total omsättning på över en halv miljard kronor.

Sedan flera år är Svenska Handelsfastigheter etablerade på området och nu äger alltså en etablering rum – Ica Maxi som idag öppnar portarna till 5 810 kvadratmeter.

– Det känns väldigt inspirerande att få möjlighet att göra den här satsningen. Vi tror mycket på Söderhamn och vill vara med och utveckla lokalsamhället, säger handlaren Olle Nyberg.

Svenska Handelsfastigheter är nöjda med Ica Maxi och familjen Nybergs nya etablering.

– Vi har sedan lång tid en väldigt god relation till både Ica och Olle Nyberg, vilket gjorde processen väldigt smidig och flexibel. Det ska bli mycket spännande att göra den här resan och satsningen tillsammans, säger Johan Eklund.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Inför läslovet – här är vd:arnas boktips

Sverige Sedan 2016 är den gamla höstlovet i skolan fått ny skrud som läslovet, för att främja läsning bland barn och unga under lovet. När läslovet nu står för dörren har Fastighetssverige frågat vd:arna för en rad av branschens största bolag vad de läser och vilka böcker de vill rekommendera andra. Här är vd:arnas bokrekommendationer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige