Image
Hufvudstaden tecknar avtal med Fastighetsägarna i Nordstan.
Hufvudstaden tecknar avtal med Fastighetsägarna i Nordstan. Bild: Hufvudstaden

Hufvudstaden tecknar avtal med Fastighetsägarna i Nordstan

Uthyrning Fastighetsägarna GFR har tecknat hyresavtal för en nyrenoverad, flexibel kontorslokal om 640 kvadratmeter i Hufvudstadens fastighet Femman i Nordstan, Göteborg. Inflytt sker efter sommaren 2022.
Publicerad den 4 Februari 2022

Fastighetsägarna GFR är en av fyra regionföreningar, med över 4 000 medlemmar och 18 000 anslutna fastigheter. I Göteborg arbetar cirka 30 personer med opinionsbildning, medlemsservice, juridisk rådgivning, hyresförhandling och utbildning.
– Vi har gjort en gedigen intern process för att hitta hur vi vill arbeta i framtiden och omsatt det i ett kontorsprogram. Vår nya kontorslokal är som klippt och skuren för att kunna stödja verksamheten och erbjuda en modern, flexibel och attraktiv arbetsplats, säger Rikard Ljunggren, vd Fastighetsägarna GFR.

Den aktuella lokalen genomgår just nu en renovering och kommer anpassas till Fastighetsägarna GFR:s behov.
– Vi är glada över att kunna välkomna Fastighetsägarna GFR till oss och till fastigheten Femman i Nordstan. Kontorslokalen kommer skräddarsys och anpassas till deras verksamhet, säger Anki Håkansson, förvaltningschef affärsområde Göteborg Hufvudstaden.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige