Image

Här är årets mest intressanta affärer

Fastighetskvinnan NAI Svefas analyschef Åsa Henninge kommer på seminariet Fastighetskvinnan att analysera de tre, i hennes tycke, mest intressanta transaktionerna på den svenska fastighetsmarknaden det senaste året – redan nu kan vi avslöja vilka affärer det rör sig om. Seminariet hålls på Grand Hotel i Stockholm på onsdag om en vecka – sista anmälningsdag är i morgon.
Publicerad den 27 Augusti 2014
Åsa Henninge. Bild: NAI Svefa
Åsa Henninge.

Seminariet Fastighetskvinnan äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 3 september. Sista anmälningsdag är i morgon, torsdag.

Två av punkterna handlar om den svenska transaktionsmarknaden. Bland annat kommer Åsa Henninge att göra ingående analyser av de tre – i hennes tycke – mest intressanta affärerna på den svenska transaktionsmarknaden det senaste året.

Hon har valt ut följande tre affärer:

# Akademiska Hus försäljning av Campus Sundsvall till Hemfosa för 582 miljoner kronor.
# Kungsledens försäljning av 39 fastigheter i Norrland till NP3 Fastigheter för 760 miljoner kronor.
# Telges två försäljningar till Rikshem; tio bostadsfastigheter för cirka 400 miljoner och elva fastigheter - bostäder och äldreboenden för 700 miljoner kronor.

- Jag har, dagen till ära, valt tre affärer där säljarbolagen leds av kvinnor. Det är också tre affärer som innehåller någon form av ändring av strategiinriktning, säger Åsa Henninge.

Seminariet Fastighetskvinnan är unikt så tillvida att samtliga talare är kvinnor. Det är delvis ett klassiskt business-seminarium som behandlar olika delar av den kommersiella fastighetsbranschen. Det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsarbete i näringslivet – och om hur ett framgångsrikt jämställdhetsarbete kan leda till bättre business.

Du hittar seminarieprogrammet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: 5 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:

Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige