Image

Han blir ny vd för Östersundshem

Karriär Daniel Kindberg, nuvarande vd för Peab-bolaget Fältjägaren AB, tillträder som vd för Östersundshem den 1 januari 2014.
Publicerad den 31 Oktober 2013
Daniel Kindberg. Bild: Östersundshem
Daniel Kindberg.

– Östersundshem har genomgått en stor positiv förändring de senaste åren, inte minst kommunikativt, och jag ser fram emot att utveckla företaget ytterligare. Det kundfokus som finns ska vi bygga vidare på, säger Daniel Kindberg.

I september meddelade Bengt Rådman, Östersundshems nuvarande vd, att han lämnar bolaget för att satsa på eget företagande.

Östersundshems styrelse kontaktade tidigt Daniel Kindberg.

– Ja, han var vårt förstahandsval, säger Östersundshems styrelseordförande Tord Andnor.

- Daniel har alla de kvaliteter vi söker efter: En gedigen fastighetsekonomisk bakgrund, ett driv och en handlingskraft som entusiasmerar omgivningen och därtill ett resultatfokus som passar utmärkt hos oss.

Daniel Kindberg, 46 år, flyttade till Östersund 2004. Han arbetar för närvarande som vd för Fältjägaren, ett dotterbolag i Peab-koncernen, en anställning som han lämnar vid årsskiftet. Han är även ordförande för Östersunds Fotbollsklubb. Tidigare har Daniel Kindberg arbetat inom försvarsmakten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige