Image
Genetor coworking öppnar i The Corner i Hyllie.
Genetor coworking öppnar i The Corner i Hyllie.

Genetor öppnar i Hyllie

Uthyrning I Hyllie öppnar nu Genetor sin fjärde coworkinganläggning i byggnaden The Corner, bara två minuters promenad från Citytunneln.
Publicerad den 5 Maj 2023
Genetor coworking öppnar i The Corner i Hyllie. Genetor coworking öppnar i The Corner i Hyllie. Genetor coworking öppnar i The Corner i Hyllie. Genetor coworking öppnar i The Corner i Hyllie. Genetor coworking öppnar i The Corner i Hyllie. Genetor coworking öppnar i The Corner i Hyllie. Genetor coworking öppnar i The Corner i Hyllie. Genetor coworking öppnar i The Corner i Hyllie.

Marie Willstrand, affärsutvecklare på Genetor:
– Vi föll omedelbart för fastighetens uttryck, liksom dess perfekta läge. Här har vi haft möjlighet att designa och inreda en fantastisk lokal helt efter våra behov.

Genetor flyttar in på cirka 830 kvadratmeter på delar av gatuplan och plan ett, i det totalt 7 000 kvadratmeter stora kontorshuset. På entréplan finns reception, loungedel och utrustade mötesrum i varierande storlekar för både interna och externa kunder.
Hos Genetor kan man hyra eget kontorsrum, fast skrivbordsplats, flexplats eller köpa klippkort. Från Genetors yta når man en grönskande innergård och i byggnaden finns även en takterrass som man kan njuta av när solen och värmen kommer fram. Som medlem har man tillgång till alla Genetors anläggningar i Helsingborg, Malmö, Hyllie och snart Lund.

Genetor har länge velat etablera sig i Hyllie, menar Marie Willstrand:
– Hyllie ligger väldigt strategiskt och man kan enkelt ta sig dit med cykel, bil, tåg och buss, området är verkligen en hub för många företag i regionen som ser närheten till både Malmö C och Köpenhamn som ett stort plus.

I huset finns också bil- och cykelgarage samt omklädningsrum och duschar och i närområdet finns all form av service och utbud man behöver. Genetor har medvetet valt att etablera sig på bra adresser nära kommunikationer. Nu har Genetor fokus framåt och hoppas kunna locka spännande företag till Hyllie.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige