Image
Flexfast köper fastigheter i Solna och Sundbyberg.
Flexfast köper fastigheter i Solna och Sundbyberg. Bild: Flexfast

Flexfast köper av Castellum

Transaktioner Flexfast har avtalat om förvärv av fastigheten Päronet 1 i Sundbyberg och tomträtten Forellen 1 i Solna. Säljare är Castellum genom dotterbolag.
Publicerad den 26 September 2024

Päronet 1 är belägen i Stora Ursvik i Sundbyberg och utgörs av en rationell lagerbyggnad med tillhörande kontorslokaler. Total uthyrningsbar area är cirka 4 350 kvadratmeter och hyresgäster i fastigheten är Senab AB och SMB Städgross AB.

Forellen 1 är belägen i Bergshamra i Solna och utgörs av en telestation med tillhörande förråd och garage. Total uthyrningsbarbar area är cirka 1 450 kvadratmeter och största hyresgäst är Telia AB.

Tillträde av fastigheterna planeras till 1 november 2024.
– Flexfast har genom dessa förvärv tagit steget in på Stockholmsmarknaden, en region där vi ser stor tillväxtpotential. De aktuella fastigheterna ligger i linje med bolagets långsiktiga strategi att förvärva och utveckla citynära lager- och industrifastigheter med låg restvärdesrisk. Vi ser fram emot att växa på Stockholmsmarknaden och dessa förvärv är ett viktigt steg i vår expansionsplan, säger Gustaf Segerborg, vd för Flexfast.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi tror på en stark realhyresutveckling"

Bolag SBB:s dotterbolag Sveafastigheter är på väg mot börsen och blir därmed det största börsnoterade svenska bostadsbolaget. Sveafastigheters vd Erik Hävermark berättar för Fastighetssverige vad de vill uppnå genom noteringen, om börsklimatet och tajmingen för noteringen, tillväxtplanerna för bolaget och varför Sveafastigheter inte kommer att delas ut till aktieägarna i SBB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige