Image
Jens Skoglund, PG Sabel, Robert Ahlstedt och Thomas Perslund mötes i ett samtal om investeringsläget i Uppsala på Elite Hotel Academia den 31 januari.
Jens Skoglund, PG Sabel, Robert Ahlstedt och Thomas Perslund mötes i ett samtal om investeringsläget i Uppsala på Elite Hotel Academia den 31 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Fastighetsjättarna om marknadsläget

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 31 januari är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. I en av dagens programpunkter möter vi en kvartett företrädare från några av stadens största fastighetsbolag i ett samtal om investeringsläget på marknaden.
Publicerad den 7 December 2023

Om den nationella transaktionsmarknaden på sistone mer eller mindre har stått still – hur ser de lokala aktörerna på investeringsläget i dag? Vilka behov finns och hur ska säljare och köpare mötas? Hör några av stadens fastighetsjättar resonera om Uppsalas fastighetsmarknad på Elite Hotel Academia den 31 januari.
Talarna är:
* Thomas Perslund, vd, Uppsala kommun utvecklingsfastigheter
* Jens Skoglund, chef Uppsala, Vasakronan
* PG Sabel, vd, Stena Fastigheter Stockholm
* Robert Ahlstedt, affärsområdeschef Uppsala, Castellum

Säkra din plats till Branschens mötesplats i Uppsala: Anmäl dig här. (Grupprabatt: gå tre betala för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Se programmet här.

Moderator är proffsiga Karin Klingenstierna och hon har fastighetsnestorn Ingemar Rindstig vid sin sida under dagen.

Läs mer om dem och de övriga medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Uppsala kommun.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige