Image
Swedbanks Pernilla Johansson och Catellas Fredrik Dackheden står för två tunga analyser som kommer ge dig full koll på det makroekonomiska läget samt läget inom marknadens olika segment.
Swedbanks Pernilla Johansson och Catellas Fredrik Dackheden står för två tunga analyser som kommer ge dig full koll på det makroekonomiska läget samt läget inom marknadens olika segment.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Tunga analyser ger dig full koll på nuläge och framtid

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Nästa torsdag är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Eventet markerar starten på fastighetshösten 2024 i regionen. Under dagens gedigna program får du bland annat ta del av två tunga analyser som ger dig full koll på det makroekonomiska läget i världen och Sverige samt en gedigen analys av marknadens olika segment. Säkra din plats nu – anmälan stänger på fredag.
Publicerad den 2 September 2024

* Makroanalys – vad väntar runt hörnet?
Tuff och kännbar inflation, många och intensiva räntehöjningar och flera kriser efter varandra i orolig omvärld. Världsekonomin har inte visat sig från sin bästa sida den senaste tiden men efter Riksbankens uppnådda inflationsmål och senaste räntesänkning kan vi möjliga ana en ljusning. Men kan vi räkna med en återgång redan nästa år? Pernilla Johansson, senior ekonom på Swedbank Research håller i föreläsningen.

* Analys: Fastighetsmarknaden nationellt och regionalt
Rubrikerna om fastighetsmarknaden har varit många. Börsfrossa, nya förutsättningar för finansiering och nedjusterade fastighetsvärden har präglat marknaden. Här bjuds det på en inblick över läget på den svenska fastighetsmarknaden i dag, är köpfesten definitivt över eller kommer vi bara rent av få se nya strukturaffärer på transaktionsmarknaden framöver? Här är det Fredrik Dackheden, partner på Catella Corporate Finance som ger oss en lägesbild.

Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre och betala endast för två, ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan)

Det är på Fastighetsmarknadsdagen Skåne du skaffar dig försprång in i fastighetshösten 2024.

Dagen är som vanligt fylld av tunga analyser som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden, samt en hel del inspiration och nätverkande som kan leda till värdefulla nya kontakter.
Direkt efter seminariet följer också ett trevligt branschmingel där diskussionerna fortsätter ackompanjerat av lämplig dryck och tilltugg.

Se programmet här och läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt och Nordic Property News ihop med Malmö stad, Helsingborgs stad och Lunds kommun.
Partnerföretag är Advokatfirman Delphi, Levande interiör, KlaraBo, Rekomo, Detaljplan och Balouten. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2024

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 12 september 09.00–16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







                      

Partners:











Se en film från ett tidigare event här:




 

Mer från Fastighetssverige