Image
Caroline Stjernberg, Rahel Belatchew och Tina Lindh möts i ett samtal om det nya arbetslivet på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.
Caroline Stjernberg, Rahel Belatchew och Tina Lindh möts i ett samtal om det nya arbetslivet på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Tre experter om det nya arbetslivet

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen får du, bland mycket annat, möta experter i ett samtal om det nya arbetslivet och om hur kontorsmarknaden påverkas och utvecklas.
Publicerad den 15 Augusti 2022

Post corona tycks rädslan för kontorsdöden ha minskat betydligt. Däremot är de flesta överens om att pandemin på många sätt kommer att sätta bestående spår i vårt sätt att arbeta och leva – och därmed på kontorsmarknaden och kontorens utförande och användande. Pandemin har naturligt accelererat vårt utnyttjande av digitala möjligheter och även ökat vårt fokus på hållbarhet. Nu är vi i en fas av tillvänjning kring att leva och arbeta på det nya sättet. Hur ser trenderna ut och vad kommer de att landa i? Hur ser dagens och morgondagens kontor och arbetsliv ut? Svaren på frågorna ges på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm. I panelen möter vi: Tina Lindh, affärsutvecklare på Castellum, Rahel Belatchew, vd för Belatchew, Caroline Stjernberg, territory director, Benelux & Nordics på Wework.

Seminariet Fastighetskvinnan profileras som branschens främsta inspirationsseminarium. Det är ett affärsseminarium där kvinnorna står på scen och männen sitter i publiken.

Du ser programmet här och du anmäler dig här.
Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre!
Vill du delta digitalt går det också bra då vi kommer live-streama dagen.

Under dagen kommer även segraren i årets upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna att avslöjas.

Fastighetskvinnan arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.
Partnerföretag är: Arcona, Bengt Dahlgren, Citycon, Colliers, Datscha, Fasticon, Newton, Novier, NREP och Wistrand – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 7 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:

Mer från Fastighetssverige