Image
Vi möter vd:arna Biljana Pehrsson, Johanna Skogestig, Ulrika Hallengren och Ylva Sarby Westman i ett inspirerande talkshow-samtal på Fastighetskvinnan den 5 september.
Vi möter vd:arna Biljana Pehrsson, Johanna Skogestig, Ulrika Hallengren och Ylva Sarby Westman i ett inspirerande talkshow-samtal på Fastighetskvinnan den 5 september.

Fastighetskvinnan: Talkshow – kvinnorna i toppen

Fastighetskvinnan Den 5 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hôtel i Stockholm. Under dagen möter vi några av branschens tyngsta kvinnliga vd:ar i ett inspirerande talkshow-format.
Publicerad den 13 Juni 2024

De senaste åren har varit minst sagt svängiga på fastighetsmarknaden och för fastighetsbolagen. Hur har det varit för kvinnan vid rodret?
Och, antalet kvinnliga vd:ar blir fler och fler. Hur genomsyrar det respektive organisation? Vilka hinder har de kvinnliga profilerna mött på vägen? I den här programpunkten känner vi ett antal kvinnliga fastighets-vd:ar på pulsen i ett inspirerande talkshow-format:
* Johanna Skogestig, vd, Vasakronan
* Ylva Sarby Westman, vd, Neobo
* Biljana Pehrsson, vd, Jernhusen
* Ulrika Hallengren, vd, Wihlborgs

Säkra din plats här!
Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre! Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du ser programmet här och läser mer om de medverkande talarna här.

Under dagen kommer även segraren i årets upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna att avslöjas.
Nominera din favorit (eller dig själv) här. (Senast fredag 28 juni)
Efter själva seminariet följer ett trevligt branschmingel.

Fastighetskvinnan arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är: Newton, Novier, NREP, Mannheimer Swartling och CityMark Analys – läs mer om dem här.

Fastighetskvinnan är ett av branschens främsta inspirationsseminarium – ett affärsseminarium som gör skillnad och som lyfter fram förebilder och inspirerar, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: Torsdag 5 september

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är att Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige