Image
Erik Harmin blir ny vd för Företagsparken.
Erik Harmin blir ny vd för Företagsparken. Bild: Fastator

Fastators Företagsparken får ny vd

Karriär Fastighetsinvestmentbolaget Fastators bolag Företagsparken har utsett den nuvarande vice vd:n Erik Hamrin till ny vd. Han efterträder nuvarande tillförordnade vd Andreas Eneskjöld.
Publicerad den 25 Augusti 2023

Företagsparken har ett fastighetsvärde om 6 miljarder kronor och fokuserar på lager- och lättindustrifastigheter. Fastator har varit delägare sedan 2016/2018 och sitter på ett majoritetsägande.

Erik Hamrin har sedan januari varit operativ chef, Chief Operating Officer, i Företagsparken och från den 1 juli även axlat rollen som vice vd. Han har tidigare varit bland annat vd för Holocen och Stadsnyckeln, ansvarig för affärsutveckling i Magnolia Bostad och Genova Property Group samt Asset Manager på CBRE Global Investors.

Företagsparken har också stärkt sin organisation med sju nyrekryteringar och ett nytt förvaltningskontor öppnas i Helsingborg.

Tillträde är den 1 oktober.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige