Image

Fabege hyr ut i Lindhagen

UTHYRNING Fazer har tecknat avtal om att hyra 3 000 kvadratmeter kontor i den nya kontors- och handelsfastigheten Lindhagen (fastigheten Paradiset 29) vid Essingeleden på västra Kungsholmen. Avtalet löper på sju år och Fazer flyttar in i sina nya lokaler i november 2009.
Publicerad den 15 April 2009

Efter avtalet med Fazer är drygt hälften av kontorsytorna i Lindhagen uthyrda (tidigare har IFS tecknat avtal om 2 300 kvadratmeter). Bland annat Ica, Apoteket, Systembolaget och Espresso House har tecknat avtal för butiksytor. Totalt omfattar Lindhagen, som uppförs på platsen för det tidigare Skogaholmsbageriet, cirka 13 000 kvadratmeter butiker och cirka 10 500 kvadratmeter kontor samt parkering. Fabege och Peab äger 50 procent vardera av fastigheten och Lindhagenprojektet.

Lindhagen ligger i Stadshagen på Västra Kungsholmen, en stadsdel som nu rustas upp och genomgår en omfattande förnyelse med nya bostäder, kontor, butiker, hotell och restauranger.

– Vi hälsar Fazers medarbetare hjärtligt välkomna till effektiva och flexibla kontor i Lindhagen. Fazer förvärvade varumärket Skogaholm för en tid sedan så uthyrningen innebär faktiskt också att Skogaholm nu flyttar tillbaka till fastigheten Paradiset 29, fast till en mycket modernare byggnad förstås, kommenterar Christian Hermelin, vd för Fabege.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige