Image
Bild: Istock

Erik Tiberg-bolag hyr ut i Frölunda

Uthyrning CBRE hyr ut de sista 400 kvadratmeter i nybyggda fastigheten på Topasgatan 3. CBRE har haft ett exklusivt uppdrag på Topasgatan 3 i Göteborg redan innan fastigheten stod klar. Fastigheten ägs av Fastighet i Västra Frölunda AB som ingår i koncernen Erik Tiberg Gruppen AB.
Publicerad den 22 Maj 2024

Nu har den sista lediga lokalen på 400 kvadratmeter hyrts ut till Konrev – Konsultation & Revision AB.
– Vi är väldigt nöjda med att ha hittat vårt nya kontor som erbjuder ljusa och välplanerade ytor. Det är bonus med gym i huset, en bra konferenslokal och en härlig terrass med fin utsikt. Jag känner mig trygg med att våra medarbetare kommer att trivas, säger Karin Niklasson, auktoriserad revisor.
– Vi är glada över att ha fått förtroendet att förmedla dessa lokaler. Vi tackar alla inblandade för bra och effektivt samarbete, säger Michaela Capkova, Associate Director, Investor Leasing, CBRE.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige