Image

Diös tar två restauranger till Falun

Uthyrning I Diös fastigheter i centrala Falun öppnar snart en restaurang med äkta japansk mat och ett nytt kafé som inriktar sig mot småbarnsföräldrar.
Publicerad den 3 Juni 2014

- Känns fantastiskt roligt och spännande med ett nytt och fräscht restaurangkoncept i Falun. Vad vi vet så finns detta koncept endast i storstäderna idag, så vi hoppas och tror att restaurangen skall komplettera Faluns utbud på ett positivt sätt, säger Fredrik Thorgren, marknadsområdeschef på Diös i Dalarna.

Det nya kaféet i Bergströms Galleria kommer också att tillföra mycket i centrum. Café Piacetto öppnar sina portar i början av juni och kommer att servera hälsomat och dryck.

Deras målgrupp är tydlig.
- Bergströms Galleria är en välbesökt butiksgalleria med stor genomströmning av besökare. Café Piacetto ger besökarna ytterligare en möjlighet att slå sig ner och umgås i centrum. Den här typen av mötesplats är viktig för Faluns stadskärna och för folklivet i centrum, säger Fredrik Thorgren.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige