Image

Diös tar Espresso House till Norrland

Uthyrning I april öppnas Espresso Houses första café i Norrland, i McDonalds före detta lokaler på Storgatan i Sundsvall.
Publicerad den 12 Januari 2014

- Norrland är en marknad med stor potential och det är en naturlig utveckling för oss att röra oss uppåt i landet. Ett samarbete med Diös, som är en stor fastighetsägare i norra Sverige passar oss perfekt, säger Johan Gederberg, etableringsansvarig för Norrland på Espresso House.

Även i Östersund är det klart med etablering och flera andra orter är med i diskussionen.

- Vi har en expansionstakt i Sverige på cirka 20 nya enheter per år. Det finns många städer i norra Sverige som är intressanta för oss, säger Johan Gederberg.

- Vi på Diös vill verka för aktiva stadskärnor på våra orter och Espresso Houses etableringar är positiva och välkomna. Vi är mycket glada att vi kan bidra med bra lokaler i deras Norrlandssatsning, säger Håkan Ruda, retailansvarig på Diös Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige