Image

Diös förnyar hyresavtal i Falun

Uthyrning Tillsammans har Hemköp och Diös kommit överens om att förnya parternas hyresavtal för lokalerna vid Holmtorget i centrala Falun.
Publicerad den 17 Juni 2016

Det nya avtalet gäller i tio år och träder i kraft den 1 november 2016.

– Vi är glada över att Hemköp fortsätter att satsa i Faluns stadskärna tillsammans med oss. Det är viktigt att det finns en riktigt bra matvarubutik i centrum. Holmtorget är en viktig del till Faluns ansikte utåt. Vi kommer därför i samband med Hemköps ombyggnation att renovera fasaden, säger Jessica Nyman, chef för Diös i Dalarna.

– Falun som ort är högintressant för oss och vi har haft en bra utveckling här. I samband med det nya avtalet väljer vi även att både utöka butiksytan och att bygga om butiken. Byggnationerna kommer att påbörjas inom kort och beräknas vara klara lagom till julhandeln. Etableringen av Resecentrum gör vårt butiksläge ännu bättre eftersom vi ser resenären som en viktig kund. Vi kommer att vidareutveckla och forma vårt utbud så att det passar även den målgruppen, säger Hemköps etableringschef Peter Ekström.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige