Image

De får hyra ut för Goodman

Uthyrning Goodman har nu tecknat avtal med en konsult som ska arbeta med uthyrning och utveckling av deras planerade nyproduktion i Västerhaninge söder om Stockholm.
Publicerad den 11 April 2013

Goodman har tecknat avtal med CBRE för att arbeta med uthyrning och utveckling av deras planerade nyproduktion i Västerhaninge söder om Stockholm.

Uppdraget omfattar en logistikanläggning om 17 000 kvadratmeter som Goodman planerar att uppföra vid Stockholm South Logistics Centre.

- Vi ser ett behov av logistikytor som är flexibla och effektiva i sin utformning i södra Stockholm. Denna nyproduktion blir ett positivt och välbehövligt tillskott på marknaden som öppnar upp för nya möjligheter. Anläggningen kommer att kunna erbjuda plats för ett flertal olika typer av verksamhetsområden inom industri och lagerhantering, säger Patrik Carlsson på CBRE Logistics Advisory som är ansvarig för uthyrningsarbetet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige