Image
Daniel Jirhäll.
Daniel Jirhäll. Bild: CBRE

Daniel Jirhäll går till CBRE

Bolag CBRE rekryterar Daniel Jirhäll som ny ansvarig till A&T Office Agency, Investor Leasing.
Publicerad den 1 Juli 2021

CBRE, A&T Office Agency, Investor Leasing, agerar som rådgivare gällande uthyrningar i hela Sverige, med fokus på de tre storstadsregionerna. Office Agency har medarbetare på kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö. Teamet upplever stor efterfrågan från marknaden. Nu har CBRE rekryterat Daniel Jirhäll som ansvarig chef för affärsområdet.

Daniel Jirhäll har mer än 20 års erfarenhet från ledande positioner i branschen och kommer närmast från Fabege där han varit fastighetschef under de senaste elva åren.
– Jag ser verkligen fram emot att börja på CBRE och ansvara för det marknadsledande teamet på Office Agency. Jag ser också fram emot att arbeta med kollegorna i de starka nordiska teamen samt i EMEA och globalt. Det ska bli fantastisk kul att lära känna kollegorna närmare och tillsammans utveckla affären och samarbetet med kunderna, säger Daniel Jirhäll.
– Detta är verkligen en drömrekrytering för oss. Daniel kommer att tillföra mycket med sin djupa erfarenhet av fastighetsbranschen, sina ledaregenskaper och sin affärsmässighet. Vi har idag stor efterfrågan från kunder och vi förutspår att det kommer att öka än mer i höst. Timingen är klockren att Daniel nu börjar som chef för detta affärsområde, så vi kan ta oss an nya kunder och uppdrag på bästa sätt, säger CBRE:s vd Patrik Kallenvret.

Parallellt med rekryteringen av Daniel Jirhäll har CBRE även gjort klart med Lisette Wik till sit Office Agency-team. Hon ansluter från Castellum och får rollen som uthyrningsrådgivare i Göteborg. Hon påbörjar sin nya tjänst den 9 augusti.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige