Image
Peabs kontorshus Nest i Lund kommer bestå av 8 400 kvadratmeter fördelat på sex våningsplan.
Peabs kontorshus Nest i Lund kommer bestå av 8 400 kvadratmeter fördelat på sex våningsplan. Bild: Rendering Tengbom Arkitekter

Coworking-aktören först in i Peabs kontorshus

Uthyrning Peab Fastighetsutveckling får coworking-aktören Genetor som första hyresgäst vid sitt kontorshus Nest i Brunnshög, Lund. Det framgår av ett pressmeddelande.
Publicerad den 9 September 2024

Coworking-aktören Genetor väljer att öppna sitt andra kontorshotell i Peab Fastighetsutvecklings kontorshus Nest i Brunnshög, Lund. Med en yta på 1300 kvadratmeter kommer de att erbjuda reception, konferens och mötesrum för både stora och små företag. Kontoret kommer att stå klart för inflyttning i början av 2027.

Nu är det klart att coworking-aktören Genetor blir först ut med att öppna sitt kontor i Peab Fastighetsutvecklings kontorshus Nest som beräknas stå klart under första kvartalet 2027. Detta blir Genetors andra i Lund och sjunde totalt i Skåne. I Nest tecknar de avtal för en yta om 1300 kvadratmeter, fördelat på två plan, och kommer att välkomna övriga hyresgäster med en stor reception med loungeyta, konferensrum, mötesrum, samt inredda kontor för både små och stora bolag.
– Efter en lyckad start i Raffinaderiet i Lund var Brunnshög det självklara läget för vårt andra Genetor coworking i Lund. Närheten till Ideon, storbolagen och den innovativa miljön i området gör att det är en spännande plats att vara en del av. Genom vårt goda samarbete med Peab och erfarenheter från kontorshuset The Corner i Hyllie, vet vi att vi har möjlighet att vara delaktiga för att skapa en framgångsrik och levande arbetsmiljö i det nya kontorshuset, säger Fredrik Sköld, ägare Genetor.

Med en tilltalande arkitektur, en trivsam innergård och härliga uteplatser till varje lokal kommer Nest att kunna erbjuda sina hyresgäster många spontana möten och social interaktion över en kaffe.
– Vi är både stolta och glada att kunna välkomna Genetor som första hyresgäst i Nest. De kommer att bidra med viktig service till alla hyresgästerna i huset. Nest blir ett kontor som man gärna lämnar hemmet för, A homely workspace säger Anders Tojkander, Affärschef Peab Projektutveckling.

Fakta Nest:
Total kontorsyta: 8 400 kvadratmeter fördelat på sex våningsplan
Möjlig kontorsyta: 140 - 4 500 kvadratmeter.
Färdigställande: Preliminärt kvartal 1 2027
Utemiljö: Uteplats till varje lokal och trivsam innergård med uteservering
Faciliteter: Reception, omklädningsrum med duschar, paketbox, cykelpool, konferens, restaurang med uteservering.
Kommunikation: Nära till både E22 och spårvagnshållplats.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Bostadsbyggandet har investeringsbehov på 1 000-2 000 miljarder"

Bostäder Räntan, löneutvecklingen och byggpriserna är faktorer som kommer påverka vägen framåt när krisen för bostadsbyggnadet har bottnat ur. Fast krisen och dess effekter är långt ifrån över menar Lennart Weiss, Veidekkes kommersiella direktör, när han gästade Västsvenska Handelskammarens seminarium på temat om vägen framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige