Image
Stora Gatan i Sigtuna.
Stora Gatan i Sigtuna. Bild: Wikimedia commons

Corem säljer tre fastigheter i Sigtuna för 115 miljoner kronor

Uthyrning Kontors- och lagerfastigheterna som avyttras har en sammanlagd yta på 8 900 kvadratmeter och är i dagsläget uthyrda till 95 procent.
Publicerad den 26 September 2023

Corem har tecknat avtal om försäljning av tre fastigheter i Sigtuna till ett underliggande fastighetsvärde om 115 miljoner kronor, vilket är i linje med bokfört värde.

Fastigheterna Märsta 11:11, Märsta 11:14 och Märsta 21:46 har en total uthyrningsbar area om cirka 8 900 kvadratmeter och ett totalt hyresvärde om cirka 9 miljoner kronor. Den ekonomiska uthyrningsgraden uppgår till 95 procent och utgörs huvudsakligen kontors- och lagerytor.

Frånträde är planerat till den 1 december 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Blir ny börs-vd: "Kul och spännande och så klart en utmanande ny dimension"

Bolag Cibus har funnit efterträdaren till Sverker Källgården. Ny vd från mitten av januari blir Christian Fredrixon. För Fastighetssverige berättar styrelseordförande Patrick Gylling varför valet föll på Christian Fredrixon och Fredrixon själv berättar om sin nya roll, och ger sin syn på bolaget och marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige