Image

CBRE utser vice vd

Karriär Karl Persson utsetts till vice vd för CBRE. Han har varit på bolaget sedan hösten 2011.
Publicerad den 23 Januari 2013
Karl Persson. Bild: CBRE
Karl Persson. Mikael Wallgren. Bild: CBRE.
Mikael Wallgren.

Karl Persson har varit anställd hos CBRE sedan hösten 2011 inom Capital Markets och kommer även fortsättningsvis att ha en stor del av sitt fokus där. Utöver detta kommer han att tillträda som vice vd vilket bland annat innebär ansvar för affärsutveckling. Karl Persson ingår även som medlem i den svenska ledningsgruppen.

- Mitt första år på CBRE har varit väldigt roligt och jag ser fram emot de breddade och nya utmaningar som min nya roll innebär. CBRE har all potential att bli en av de marknadsledande aktörerna i Norden på samma sätt som i övriga världen i alla affärsområden, säger Karl Persson.
- Att Karl väljer att axla denna roll är ett bra resurstillskott för CBRE och för vår fortsatta utveckling, säger vd Mikael Wallgren och fortsätter:
- Vi kommer att ha högsta fokus på att skapa ytterligare mervärden för våra kunder och detta med hjälp av våra samtliga service lines; Capital Markets, Office Leasing, Retail & Logistics Advisory, Retail Tenant, Valuation Advisory och Corporate Services. Att samordna och utveckla detta kommer att bli en av Karls framtida huvuduppgifter tillsammans med att vara en del av vårt växande transaktionsteam.

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Startbesked för över 500 bostäder i Biskopsgården

Bostäder Framtiden Byggutveckling väntas få positivt planbesked för över 500 nya bostäder samt ytterligare olika verksamheter i Biskopsgården.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige