Image
Jouko Lehtonen, på ny position inom CBRE.
Jouko Lehtonen, på ny position inom CBRE. Bild: CBRE

CBRE tillsätter ny position inom industri och logistik i Norden

Bolag CBRE har idag meddelat att Jouko Lehtonen utsetts till Head of Industrial & Logistics, Advisory, Nordics. Denna strategiska utnämning understryker företagets engagemang för att utöka sin närvaro och möta den växande efterfrågan i Norden.
Publicerad den 13 Juni 2024

Jouko Lehtonen kommer att ansvara för att leda och växa CBREs industri- och logistikverksamhet, Advisory, i Norden och vara baserad i Finland.

Jouko Lehtonen började på CBRE 2022 och har idag rollen som Senior Director, Industrial & Logistics, Finland. Innan han började på CBRE hade Jouko Lehtonen tjänsten som Director, Contract Logistics vid HUB Logistics, Finland OY. Han har även arbetat på Posti Group som Director, Contract Logistics och har över 20 års erfarenhet av logistik i flera globala och lokala logistikföretag.

– Jag är stolt över att ha fått denna möjlighet att leda vårt ambitiösa tillväxtarbete i Norden. Det här är en otroligt spännande tid för företaget, och jag ser fram emot att arbeta nära våra team i länderna i Norden för att möta de förändrade behoven hos våra kunder och se till att vi levererar högkvalitativa tjänster på alla marknader, säger Jouko Lehtonen.

Jouko Lehtonen börjar sin nya roll den 1 september 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige