Image

CBRE tar flaggskeppsbutik till Sergelgatan i Stockholm

Uthyrning Lindex har tecknat ett nytt hyresavtal på en butikslokal om cirka 1 300 kvadratmeter på Sergelgatan 11-15 i Stockholm. Det är den nuvarande Intersport-butiken som kommer att lämna plats för Lindex nya satsning.
Publicerad den 20 Mars 2013

- Närheten till vår nya butik på Drottninggatan gjorde att vi valde att släppa denna butik för att satsa på ett annat läge i city, säger Intersports vd Ulf Kinneson.

- Utifrån redan goda framgångar i Stockholm city ser vi nu fram emot ytterligare en butik på ett av Stockholms bästa affärslägen. Det blir dessutom den största Lindexbutiken i city vilket ger oss möjlighet att verkligen visa upp allt vi har att erbjuda på ett fantastiskt vis, säger Ingvar Larsson, vd för Lindex Sverige.

CBRE Retail Tenant har initierat och varit rådgivare i affären.

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige