Image
Marcus Carlsson, ny senior rådgivare för Hotels på CBRE.
Marcus Carlsson, ny senior rådgivare för Hotels på CBRE. Bild: CBRE

CBRE rekryterar tidigare Strawberry-toppen

Karriär CBRE förstärker Hotels, inom affärsområdet Capital Markets, med Marcus Carlsson, tidigare vd för Strawberry Properties.
Publicerad den 19 Februari 2024

Marcus Carlsson får rollen som Senior Director och hans arbete kommer att omfatta allt från utveckling av hotell till operatörssök och transaktioner. Ambitionen är att utveckla CBRE till att bli den ledande hotellkonsulten i Sverige och Norden.
Han kommer närmast från egen verksamhet och var tidigare vd för Strawberry Properties. Dessförinnan har han arbetat många år i ledande befattningar för Nordic Choice Hotels (nu Strawberry Hotels) i hela Norden.

Patrik Kallenvret, Managing Director, Capital Markets Nordics, CBRE, kommenterar:
– Jag är mycket glad över att vi har lyckats rekrytera en så kompetent och erfaren medarbetare som Marcus Carlsson. Han kommer att förstärka vår hotellverksamhet både strategiskt och operativt. Det kommer att ytterligare utveckla vår rådgivning till befintliga och nya kunder inom segmentet Hotels.

Marcus Carlsson kommenterar:
– Jag är väldigt positiv till att börja hos CBRE. Jag vill verkligen bidra med min erfarenhet för att utveckla hotellrådgivningen i den riktning CBRE vill. Det finns en stor potential i hotell och det ska bli roligt att utveckla affären tillsammans med hela teamet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige