Image
Robert Jones.
Robert Jones. Bild: CBRE

CBRE rekryterar rådgivare från Cushman & Wakefield

Bolag CBRE har rekryterat Robert Jones som Associate Director till affärsområdet Industrial & Logistics. Robert Jones kommer närmast från Cushman & Wakefield där han arbetat i cirka fyra år och senaste året fokuserat helt på industri- och logistikfastigheter.
Publicerad den 2 Februari 2023

Affärsområdet Industrial & Logistics inom CBRE har haft en stark utveckling senaste åren och 2022 var ett rekordår. CBRE fortsätter tillväxtresan i Sverige och förstärker affärsområdet för att tillgodose kundbehoven ännu bättre.
Vi och våra kunder ser stor potential i Stockholm och Mälardalsregionen framöver så det är logiskt att vi stärker upp där. Robert passar perfekt in i teamet och vi ser fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Christoffer Nord, Head of Industrial & Logistics.
– Jag har arbetat i branschen några år och sedan en tid tillbaka fokuserat helt på industri- och logistikfastigheter. Det är en het marknad och jag ser verkligen fram emot att jobba i teamet och hjälpa till att hitta bra lösningar till våra kunder, säger Robert Jones.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige