Image
Bild: Istock

CBRE rekryterar hyresgästrådgivare

Bolag CBRE har rekryterat Alexander Wijkman som Director till affärsområdet Occupier, Tenant Representation.
Publicerad den 24 Mars 2023
Alexander Wijkman. Bild: CBRE
Alexander Wijkman.

Alexander Wijkman kommer närmast från Novier där han har haft rollen som Head of Retail inom bolagets förvaltningsorganisation. Han har också arbetat som förvaltare av kommersiella fastighetsportföljer. Innan dess arbetade Alexander Wijkman på Vasakronan som affärsutvecklare för handel och som biträdande fastighetschef.
– Vi ser att våra kunder har behov av kvalificerad rådgivning för att kunna ta välgrundade beslut i samband med omlokaliseringar, minskning av ytor, eller vid omförhandlingar av befintliga hyresavtal. Därför stärker vi upp vår hyresgästrådgivning. Alexander har precis den erfarenhet och kompetens som behövs för rollen. Han passar perfekt in i teamet och jag ser fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Anders Hansén, Head of Occupier på CBRE.
– Efter flera år i branschen känner jag väl till de behov och krav som hyresgäster och fastighetsägare har. Det rådande marknadsläget gör att behovet av kvalificerad rådgivning är stort. Jag ser fram emot att bli en del av teamet, bidra med min erfarenhet från fastighetsägarsidan och hjälpa till att hitta bra lösningar för våra kunder, säger Alexander Wijkman.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Andreas Gustafsson om att lämna vd-posten – och leda styrelsen i Götenehus

Bolag Götenehus vd, Andreas Gustafsson, lämnar posten i augusti och kommer då att efterträdas av Anna Hernefrid, som fram tills nu varit vd för Vårgårdahus. Fastighetssverige har talat med Andreas Gustafsson om hans tankar om avgåendet, hans båda nya roller och framtiden för bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige