Image

CBRE rekryterar för att utveckla sin retailavdelning

Bolag CBRE gör flera rekryteringar för att stärka sitt Asset Services-team.
Publicerad den 19 April 2018
Ari Raudasvirta, Sandra Mathisson och Aron Gunnarsson stärker CBRE:s Asset Services team. Bild: CBRE
Ari Raudasvirta, Sandra Mathisson och Aron Gunnarsson stärker CBRE:s Asset Services team.

CBRE:s Asset Services-team stärks ytterligare med Ari Raudasvirta. Han har précis börjat sin tjänst som Retail Specialist och kommer att arbeta med att utveckla våra köpcentrum samt våra uthyrningsaffärer. Ari Raudasvirta kommer närmast från Steen & Ström där han var Leasing Manager.

– Jag sökte mig till CBRE för att de har en unik och stark position inom retail i Sverige och därtill spetskompetens inom hela fastighetsområdet. Jag hoppas och tror att jag, med min erfarenhet är rätt pusselbit i teamet och jag ser fram emot att vara med och utveckla CBRE och Asset Services ytterligare, säger Ari Raudasvirta.

I början av året anslöt även Aron Gunnarsson och Sandra Mathisson till Asset Services. Aron Gunnarsson kommer närmast från AMF Fastigheter med arbetsplats i gallerian Mood Stockholm Han arbetar nu som uppdragsansvarig, Retail Manager, för två köpcentrum.

Sandra Mathisson arbetade tidigare hos Atrium Ljungberg i rollen som marknadsansvarig för ett stort köpcentrum och fortsätter i den rollen hos oss.

– Det är en fantastisk trio som börjat hos oss. Sandra och Aron har redan kommit igång och vi välkomnar nu Ari till vårt team på Asset Services. Han kommer att komplettera oss perfekt med sin gedigna erfarenhet av Retail och uthyrning. Ari kommer också ansvara för utvecklingen av både vår retailgrupp samt våra köpcentrum, säger Malin Biehl, Head of Property Management.

– Vi stärker vår ledande position inom retail med våra nya medarbetare. Alla tre kommer in med gedigen erfarenhet och utvecklar oss ytterligare som bolag. Det är mycket värdefullt för oss och våra kunder i vår fortsatta tillväxt, säger Glenn Haglund, Head of Asset Services.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige