Image
Oscar Sandén, CBRE.
Oscar Sandén, CBRE. Bild: CBRE

CBRE i flera retailuthyrningar

Uthyrning CBRE har genomfört ett flertal uthyrningar den senaste tiden och ser ingen avmattning inom externhandeln.
Publicerad den 22 Oktober 2019

CBRE har stark efterfrågan på tjänster kring externhandeln inom retailsegmentet och har fler genomförda uthyrningar än på länge.

CBRE har bland annat genomfört två uthyrningar till Dollarstore, 2 750 kvadratmeter i Hede, Kungsbacka, och 2 127 kvadratmeter i Port 73, Haninge.
– Vi har precis genomfört två större uthyrningar till Dollarstore och vi har fler rådgivningsuppdrag på gång just nu. Det är kul att se att både e-handel och externhandel växer, säger Oscar Sandén, Head of External Retail, Advisory & Transaction på CBRE.

– Jag kan även meddela att vi precis signat ytterligare en uthyrning och det är 2 294 kvadratmeter till Nordic Wellness, i Jägersro Center.

Patrik Kallenvret, vd på CBRE i Sverige bekräftar läget för retail:
– Vi ser stor aktivitet i retailsegmentet. Teamet som arbetar inom uthyrning går verkligen för högtryck och de får uppdrag över hela Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Carl Janglin beskriver turbulensen på OP: "Tvingades krympa för att överleva"

Bolag Oscar Properties avgående vd Carl Janglin berättar för Fastighetssverige varför han lämnar bolaget, hur pressen har varit de senaste månaderna och varför den korta tiden på bolaget inte blev som han hade tänkt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige