Image
Bild: Privat

CBRE gör ny tung rekrytering

Karriär Efter elva år på Jones Lang Lasalle går Karl Persson över till CB Richard Ellis, där han får en roll som senior director med fokus på affärer, framför allt transaktioner.
Publicerad den 20 April 2011
Karl Persson går till CBRE. Bild: Privat
Karl Persson går till CBRE.

Karl Persson har arbetat för Jones Lang Lasalle sedan 2000. Han är för närvarande regionchef för Västsverige och Öresund.

– CBRE befinner sig i Sverige i en spännande utvecklings- och tillväxtfas och det är därför oerhört roligt att vi lyckas attrahera många seniora och erkänt duktiga fastighetskonsulter. Karl Persson är en av dessa personer och han kommer att fylla en oerhört viktig funktion i att öka värdet på våra kunders tillgångar på både lokal- och fastighetssidan. I Göteborg har vi på kort tid lyckats bygga Västsveriges mest kompletta fastighetskonsultföretag, med ett rejält breddat tjänsteutbud och en bättre sammansättning av fastighetskonsulter än tidigare, säger Johan Elfstadius, vd på CBRE i Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige