Image

CBRE förstärker inom logistik

Karriär CBRE har anställt Fredrik Ehrnberg som uthyrare och projektledare inom affärsområdet Logistics Advisory. Han kommer att ansluta till uthyrningsteamet i Göteborg.
Publicerad den 21 Maj 2014
Fredrik Ehrnberg. Bild: CBRE
Fredrik Ehrnberg.

- Då Göteborg utses till Sveriges främsta logistikstad år efter år ser vi det som ett naturligt steg att vi har CBRE:s bas för logistikuthyrning här. Fredrik kommer att ta över de projekt som vi arbetar med i regionen men han kommer även att arbeta med uthyrning av lager- och logistikfastigheter på andra orter i Sverige, säger Tomas Pendén, ansvarig för uthyrning i Göteborg.

- CBRE i Sverige är marknadsledande inom logistiktransaktioner, vi har hittills i år varit rådgivare i affärer gällande logistikfastigheter för cirka 2,5 miljarder kronor. Anställningen av Fredrik är ett delmål i vårt arbete för att bli marknadsledande även inom uthyrning, säger Karl Persson, vice vd på CBRE.

Fredrik Ehrnberg kommer närmast från en anställning som säljare på Bil-Nilsson i Alingsås och börjar sin anställning på CBRE i augusti.

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige