Image

CBRE får uthyrningsuppdrag av Higab

Bolag CBRE har fått ett exklusivt uthyrningsuppdrag av Higab, gällande en vakans på för närvarande 8 000 kvadratmeter.
Publicerad den 9 November 2012

Det före detta regementet Kviberg i östra Göteborg omfattas av en tydlig idrottsvision och ambitionen är att bli Sveriges mest variationsrika område för idrott, hälsa och kultur.

Fastigheterna, som är statligt byggnadsminne, hyser idag en mängd olika verksamheter. Vakansgraden i beståndet är idag runt 21 procent, motsvarande cirka 8 000 kvadratmeter.

- Vi ser fram emot att arbeta med uthyrningen av fastigheterna på Kviberg. Det är ett spännande och variationsrikt område med otroligt vackra byggnader som ligger endast tio minuter ifrån centrala stan. Hela stadsdelen genomgår en omfattande utveckling och växer kraftigt vilket medför en stor potential för Kvibergsområdet, säger Lotta Kallberg-Walldén, senior director på CBRE.

- Higab vill att Kviberg ska vara ett levande och attraktivt område. Det bästa vi kan göra är att hyra ut våra lokaler till verksamheter som bidrar både till visionen och till den unika miljön, säger Johan Carlsson, förvaltningschef på Higab.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige