Image
Vincenzo Ricci, Tamia Ribadeneira, Andreas Jansson, Hanna Bäckström och Rasmus Robarth.
Vincenzo Ricci, Tamia Ribadeneira, Andreas Jansson, Hanna Bäckström och Rasmus Robarth. Bild: CauseyWestling

Causey Westling rekryterar fem medarbetare

Bolag Skattebyrån Causey Westling, som är specialiserad på rådgivning inom fastighetsbranschen, rekryterar fem nya medarbetare. Till huvudkontoret i Stockholm rekryterat fyra nya medarbetare till tjänsteområdena moms, inkomstskatt och digitala processer. Därtill har byrån återrekryterat momsrådgivaren Rasmus Robarth.
Publicerad den 29 September 2023

Rasmus Robarth återvänder till Causey Westling efter ett knappt år på Svalner. På Causey Westling tar han rollen Senior Manager över bolagets tjänstegrupp för mervärdesskatt.
– Vi är självklart väldigt glada och stolta över att se Rasmus komma tillbaka till oss. Vi har en lång historia och har upplevt mycket tillsammans, och hans expertis och framåtanda tillför något extra och ovärderligt till vårt team, säger Paul Causey, partner på Causey Westling.

En viktig del av Causey Westlings rekryteringar under de senaste åren grundar sig, enligt Causey Westling själva, i företagets digitala satsning på att förändra fastighetssektorns informationshantering. För att leda och bygga Causey Westlings utvecklingsteam i detta förändringsarbete har den nyinrättade tjänsten Engineering Manager nu tillsatts med den erfarne systemutvecklaren och -arkitekten Andreas Jansson. Han är med 15 års erfarenhet som IT-konsult på bland annat Skatteverket och Scania specialiserad Scrum Master med stor vana av att driva projekt för applikationsutveckling.

En ytterligare del i denna digitala satsning är rekryteringen av specialisten Vincenzo Ricci, kalkylingenjör med bakgrund på Bonava och närmast White Arkitekter. Han har tillsatts för att arbeta med 3D-modeller och nya analysmetoder för kalkylering.

Tjänstegruppen för inkomstskatt har därtill stärkts upp med juristen Tamia Ribadeneira som tidigare arbetat på EY och Intertrust Group med bolagsrätt och moms. Till gruppen har även Hanna Bäckström, nyutexaminerad jurist med specialisering på internationell beskattning och företagsbeskattning, anställts.
– Dessa rekryteringar innebär både en tillförsel av exceptionell specialistkunskap och en viktig komplettering till våra tjänsteområden. Jag ser fram emot att se oss växa tillsammans i den framåtanda som kommit att bli vårt signum, säger Emma Rudenstam, COO på Causey Westling.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Jacob Bruzelius om nya uppdraget: "Påfrestande miljö där konflikter kan uppstå"

Karriär Jacob Bruzelius, tidigare vd för Coperate Finance på Catella Sverige, blir istället Head of Debt Capital Markets med fokus på utveckling inom skuldrådgivning och omstruktureringar utifrån rådande marknadsläge. För Fastighetssverige berättar han om vilka skillnader han ser från finanskrisen och situationen idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige