Image

Brunswicks rådgivningsverksamhet byter namn

Bolag Nordanö blir det nya namnet för Brunswick Real Estates rådgivningsverksamhet.
Publicerad den 27 April 2018

I början av 2017 samlades bolagen Leimdörfer, Sveafastigheter och Brunswick Real Estate Capital under det gemensamma varumärket Brunswick Real Estate. De båda affärsområdena – fastighetsrelaterad kapitalförvaltning respektive rådgivning – har dock i realiteten bedrivits i separata bolag med i huvudsak olika ägargrupperingar.

För att förtydliga de två verksamheternas oberoende, såväl ägarmässigt som operativt, så byter nu rådgivningsverksamheten namn till Nordanö, medan kapitalförvaltningen behåller namnet Brunswick Real Estate.

– Teamet på Nordanö har i över 25 år varit rådgivare vid ett stort antal av de största och mest komplexa transaktionerna på vår marknad. Som en partnerägd och oberoende firma med fokus på Norden hoppas vi kunna stärka vår position ytterligare under vårt nya namn, säger Erik Eliasson, partner på Nordanö.

– Brunswick Real Estate står för långsiktiga relationer och värdeskapande investeringar, vilket är värderingar som har följt med oss under de femton år som vi varit verksamma på den nordiska fastighetsmarknaden. Genom att separera rådgivningen från kapitalförvaltningen så tydliggör vi vårt fokus som investerare, säger Svante Andreen, partner på Brunswick Real Estate.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Brunswick Real Estate är en nordisk investerare och kapitalförvaltare inom fastigheter. Brunswick bygger oberoende hållbara investeringsplattformar med väl definierade investeringsstrategier, i nära samarbete med nordiska och internationella investerare samt våra lokala partners. Teamet består av cirka 70 personer i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn. För mer information, besök: www.brunswickrealestate.com

Läs mer om Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige