Image

Bonnier säljer på Sveavägen

TRANSAKTIONER Bonnier Fastigheter har avyttrat fastigheterna Flygaren 15 och 16 på Sveavägen i Stockholm City till Fastighets AB Senator. Fastigheterna, som omfattar cirka 4 000 kvadratmeter bostäder, kontor och butiker, är fullt uthyrda.
Publicerad den 19 Maj 2009

- Vi är glada över att få förvärva två så centralt belägna fastigheter i Stockholms
innerstad, säger Jan Fredegård, vd för Fastighets AB Senator.

- Försäljningen följer Bonnier Fastigheters strategi. Vi renodlar fastighetsbeståndet
och frigör ytterligare kapital som kan investeras i nya förvärv eller projekt. Det känns bra att fastigheterna även i fortsättningen kommer att förvaltas av en långsiktig och kompetent ägare, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.

Tenzing och Cederqvist har varit rådgivare åt Bonnier Fastigheter i denna transaktion.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige