Image

Areim stärker investeringsteamet

Karriär Areim förstärker sitt investeringsteam. Mikael Hesselvall har lyfts upp till CIO-positionen och tre nya medarbetare har rekryterats.
Publicerad den 5 Mars 2015
Mikael Hesselvall. Bild: Areim.
Mikael Hesselvall.

Mikael Hesselvall har varit en del av Areims investeringsteam sedan 2011 och nu har han utsetts till ny CIO på Areim. Han arbetade på Catella innan han kom till Areim.

Albin Nylén började i januari och kommer närmast från Brummer & Partners där han var
analytiker och partner på hedgefonden Futuris. Carl-August Westberg och Philippe Gremillet börjar i mars och kommer närmast från Carnegie respektive GP Bullhound där de arbetat med rådgivning inom kapitalmarknad och M&A.

I Areims investeringsteam ingår sedan tidigare Johan Bengtsson och Erik Petersson.

- Jag har stort förtroende för Mikael som har haft en betydande roll i Areims investeringsteam sedan han började 2011. Ett redan starkt investeringsteam, förstärks av spetskompetens och kreativitet genom dessa rekryteringar och kommer att kunna fortsätta generera lönsamma affärer. Vi har ett spännande år framför oss med både försäljningar, nya investeringar och kapitalresning för Areim Fond 3, säger Therese Rattik, vd på Areim.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige