Image

Amelia Adamo om ”den stora bomben”

Fastighetskvinnan Dottern till en italiensk städerska blev en av Sveriges mest namnkunniga mediepersonligheter. Hennes ledarskap har beskrivits som ”munter diktatur”. På branschens främsta inspirationsseminarium berättar Amelia Adamo om ledarskap, affärsfilosofi – och företeelsen som hon själv menar är ”den stora bomben…”
Publicerad den 19 Juni 2017
Amelia Adamo. Amelia Adamo.

Seminariet Fastighetskvinnan äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 7 september. Det är ett affärseminarium med fokus på den kommersiella fastighetsbranschen. Du anmäler dig till seminariet här. Fram till den 7 juli har vi ett mängdrabatt-erbjudande.

En av dagens höjdpunkter är inspirationsintervjun med Amelia Adamo, skaparen av livsstilsmagasinen Amelia, Tara och M-Magasin.

Hon har varit gästprofessor på JMG i Göteborg, vunnit Stora Journalistpriset två gånger och utsetts till Årets ekonomikvinna. Hon har genom åren varit aktiv i samhällsdebatten och bland annat varit ambassadör för Earth Hour och grundat Mappie-galan där ”Mature Affluent Pioneering People” prisas.

Du ser det preliminära programmet för seminariet här.

Bland de övriga talarna återfinns bland andra moderatledaren Anna Kinberg Batra, Allbright-Amanda Lundeteg och fastighetsprofilerna Biljana Pehrsson, Annica Ånäs, Anette Frumerie, Eva Landén och Karolin Forsling.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige