Image
Bild: Anders Bodin

Accenture till Kungsholmens vackraste hus

Uthyrning Det globala konsultföretaget Accenture flyttar in på drygt 4 000 kvadratmeter i Anders Bodins fastighet Skutan 10 på Kungsholmen i Stockholm. Därmed har Jones Lang Lasalle hyrt ut två tredjedelar av kontorsfastigheten på Alströmergatan 12.
Publicerad den 18 April 2011
Skutan 10. Bild: Anders Bodin Fastigheter. Bild: Anders Bodin
Skutan 10. Bild: Anders Bodin Fastigheter.

Skutan 10 betraktas av många som Kungsholmens vackraste hus. Fastigheten består av cirka 6 700 kvadratmeter kontor.

Efter uthyrningen till Accenture återstås cirka 2 000 kvadratmeter att hyra ut.
- Vi är väldigt glada och stolta över att kunna välkomna Accenture som ny hyresgäst i Skutan 10. Intresset är mycket stort och vi ser fram emot uthyrningen av resterade vakanta ytan, säger Kristina Nirvin på Anders Bodin Fastigheter.

- Det är väldigt roligt att få vara delaktiga i denna uthyrning ocfh att vi attraherat en hyresgäst med ett så starkt varumärke. För oss är det ett kvitto på fastighetens höga standard och flexibilet, säger Maria Mastej och Susanna Spångberg på Jones Lang Lasalle som har uthyrningsuppdraget i Skutan 10.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige