Image

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning - 4 maj 2022

Här får du koll på digitaliseringen och den framtida fastighetsförvaltningen.

4 maj 2022

Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning.


Zynka Group

Partnerlogo

Zynka Group är en strategisk optimeringspartner med digital specialistkunskap inom bygg- och fastighetsbranschen. Genom att säkerställa digital precision som bygger på validerad data skapar vi en unik överblickbarhet och grundar för oöverträffade beslutsunderlag. Vi är passionerade och kvalificerade utmanare som går i frontlinjen för den värdeskapande digitala transformationen i branschen med syfte att optimera våra kunders affär. Vi vägleder beslutsfattare genom kritiska förhållanden beroende av precision och korrekta data. Vi är mer än 50 specialister inom samhällsbyggande och IT med unika digitala verktyg och processer för att generera framgångsrika fastighetsaffärer, från projektutveckling till förvaltning. Med expertis inom bl.a. BIM, GIS och CDEs i kombination med djup förståelse för branschens förutsättningar och komplexitet förädlar vi processer för hela livscykelperspektivet. Vårt mål är att skapa fler och större bestående värden, för våra kunder och för samhället i stort. Vi verkar där säkerställda data och digitala verktyg revolutionerar samhällsbyggandet. För Zynka säkerställer digital precision för optimerade beslut i fastighetsvärlden.


Petter Bengtsson, vd, Zynka Group

LEB

Partnerlogo

L.E.B System har byggt generationer av fastighetssystem under trettio år, och vi vet att ingen organisation är den andra lik. Vi sätter er förvaltning i system, efter era förutsättningar, ert språk, er organisationsstruktur och era mål. Du ska känna dig säker på att din förvaltning fungerar säkert, ekonomiskt och effektivt. Vi kan förvaltning och vi kan fastighetssystem.


Anders Wallgren, vd, L.E.B System AB

Parakey

Partnerlogo

Parakey är ett PropTech-bolag från Göteborg som utvecklar och säljer en digital accessplattform där en smartphone används för att öppna låsta utrymmen såsom kontor, garage, lägenheter etc. En mobil nyckel distribueras digitalt via Parakeys accessplattform till användaren och tjänsten administreras via Parakeys webbportal eller via integration. Parakey har idag över 150 000 unika användare med möjligheten att öppna låsta utrymmen med sina mobiler.


Jonas Arvidsson, VD och medgrundare, Parakey

Fasticon

Partnerlogo

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Jan Gösbeck, marknads- och försäljningschef

Acessy

Partnerlogo

Accessys digitala tjänst möjliggör en smidig och säker hantering av lås med mobiltelefonen. Med mobilen eller en smart klocka som nyckel ersätter den all manuell hantering av nycklar, kort eller brickor. Tjänsten kompletterar befintliga passersystem och är redan nu anpassad för flertalet av de stora leverantörerna på marknaden. Accessys vision är att etablera en branschgemensam standard för digitala nycklar.


Håkan Eriksson, vd. Accessy

Amido

Partnerlogo

Amido, med plattformen Alliera är en enkel, men i botten tekniskt avancerad plattform som integrerar med alla dina digitala nycklar. Administration effektiviseras samtidigt som paraply-plattformen ger er friheten att kunna välja och samköra olika lösningar för era accesser. Det innebär att ni sparar såväl tid som pengar!


Anton Thynell, Head of sales

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2022

Var: Hotel Birger Jarl,  Birger Jarlsgatan 61A, Stockholm

När: 4 maj 2022, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

 
Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom hållbar fastighetsförvaltning just nu.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partners:


Film från tidigare event: