Image

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning - 11 November 2021

11 november 2021

Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom fastighetsförvaltning just nu.


Medverkande presenteras löpande - håll utkik!

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman har arbetat som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Hon har också grundat en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor. 
Andreas Wallström

Andreas Wallström

Andreas Wallström är sedan årsskiftet prognoschef och biträdande chef för Makroanalys på Swedbank. Han var tidigare chefsanalytiker på Nordea och har de senaste 15 åren arbetat med makroekonomisk analys. Han har bland annat arbetat på Finansdepartementet och på EU-kommissionen.
Anna Denell

Anna Denell

Anna Denell är sedan 2008 hållbarhetschef på Vasakronan. Hon har även arbetat för Locum och AP Fastigheter. Hon har flera gånger varit med på listan över de 100 mest inflytelserika i miljö-Sverige, blivit utsedd till Årets Samhällsbyggare, Årets hållbarhetschef och tilldelats Greenbuild Europe Leadership Award.
Petter Bengtsson

Petter Bengtsson

Petter Bengtsson är sedan 2017 vd för Zynka Group som driver digitaliseringen av bygg- och fastighetsbranschen genom att tillhandahålla skräddarsydda digitala lösningar för fastighetsägare och byggentreprenörer.
Magnus Svantegård

Magnus Svantegård

Magnus Svantegård är en av världens ledande auktoriteter inom proptech. Han är partner på Stronghold Invest sedan 2019 och senior advisor på Datscha. Han är utbildad civilingenjör på KTH och har arbetat för Datscha sedan år 2000. Han är även medgrundare till Nordic Proptech Initiative. 
Petter Green

Petter Green

Petter Green är chef för Digital Business Hub på White Arkitekter. Petter var tidigare affärsutvecklare och försäljningsansvarig på den digitala byrån Valtech. Han har en lång erfarenhet av strategisk samverkan, tjänstekoncept och digitala lösningar. Under åren har Petter även arbetat nära research- och konsumentpåverkansfrågor.
Per Boström

Per Boström

Per Boström är CIO på Skanska sedan hösten 2017. I sin roll har han ansvar för att driva och implementera IT-strategi och digitalisering på verksamhetens alla nivåer. Per Boström har flera CIO- och IT-ledarroller bakom sig på företag som bland annat Ericsson, Sandvik och AstraZeneca. Närmast kommer han från en tjänst som CIO på Försvarsmakten.
Anna-Karin Trixe

Anna-Karin Trixe

Anna-Karin Trixe är stabschef på Framtidenkoncernen. Hon har tidigare varit på bland annat MKB Fastighets AB samt arbetat som politiskt sakkunning i regeringskansliet.
Anna Svensson

Anna Svensson

Anna Svensson utvecklar aktiva byggnadsmaterial på SolTech Energy. Hon har en bakgrund som produktutvecklare på Ikea, har miljöforskat på Svalbard och byggt en prototypbil av vätgas och bränslecell som presenterades för president Obama under hans besök i Stockholm 2013. Hon tillbringar en hel del tid i Hangzhou, Kina, där hon tillsammans med SolTechs partner ASP - Advanced Solar Power - utvecklar nya produkter för att bidra till en grönare global framtid.
Rasmus Bergström

Rasmus Bergström

Rasmus Bergström är vd på Batteryloop, ett dotterbolag till Stena Recycling som fokuserar på återbruk av batterier från fordonsindustrin. 
Christian Wictorin

Christian Wictorin

Christian Wictorin är affärsutvecklingschef på Corporate Fiber. Han var tidigare försäljningschef för IP Only i Sverige och dessförinnan manager för Smart City & Digital Strategy på WSP. Han är civilekonom från Högskolan i Halmstad och har även arbetat för bland andra Vicicom, Itux Communication (Com Hem) och Teracom.
Rikard Silverfur

Rikard Silverfur

Rikard Silverfur är sedan 2018 chef för Utveckling och Hållbarhet på Fastighetsägarna Sverige. Han har varit verksam inom Fastighetsägarna sedan 201, tidigare som näringspolitisk expert. Han är civilingenjör från KTH.
Niclas Ingeström

Niclas Ingeström

Niclas Ingeström är CDO på Castellum sedan februari 2019. Han kommer närmast från en mångårig tjänst på Stena-koncernen där han bl.a. varit CDO och CIO.
Amir Chizari

Amir Chizari

Amir Chizari är sedan 2019 Chief Digital Officer på Riksbyggen. Han har arbetat inom Riksbyggen sedan 2008, bland annat som IT-chef. Han har även arbetat för Qbranch och Praktikertjänst.
Carolina Wachtmeister

Carolina Wachtmeister

Carolina Wachtmeister är Head of Digital & Service Development på Newsec Property Asset Management. Hon har tidigare varit på bland annat Stronghold Invest och EY.
Thorbjörn Hammerth

Thorbjörn Hammerth

Thorbjörn Hammerth är vd på Familjebostäder Göteborg och har tidigare varit vd på Vätterhem, Eksjöbostäder och Eksjö Kommunfastigheter. Thorbjörn har även tidigare erfarenhet som marknadschef på NCC.
Peter Karlsson

Peter Karlsson

Peter Karlsson är innovationsledare och diversearbetare inom digitalisering på Akademiska Hus, samt leder Akademiska Hus transformationsprogram med fokus på digitalisering och affärsutveckling. Han har sedan tidigare jobbat på olika poster inom Akademiska Hus, bla med ansvarsområde inom energi och uppbyggnaden av system för energiuppföljning. Före Akademiska Hus var han utvecklingsingenjör och teknisk chef på ett företag inom material-och rymdteknik. Där jobbade han med kolfiberstrukturer för rymdindustrin och har bl.a byggt delar av en robot som nu finns på Mars.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2021

Var: City Conference Center, Norra Latin (Pelarsalen), Stockholm (Ingång från Barnhusgatan 7B, via Marmorvalvet)

När: 11 november 2021, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

 
Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom hållbar fastighetsförvaltning just nu.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Partners:Film från tidigare event: