Image

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning - 6 maj 2021

6 maj

Digitaliseringen påverkar och utvecklar fastighetsförvaltningen i grunden. Och Corona-pandemin har ytterligare snabbat upp den här utvecklingen. Under den här dagen får du gott om exempel och inspiration som ger dig ett försprång i den digitala kapplöpningen i fastighetsbranschen.


Partners 2021

Avy

Partnerlogo

Avy hjälper större bostadsbolag att förbättra kundnöjdhet och driftnetto genom digitala verktyg. Genom den tekniska plattformen får fastighetsägare möjlighet att erbjuda sina kunder alltifrån digitala betalningslösningar, boendetjänster och förvaltningsteknisk service och möta sina kunder smidigt genom ett användarvänligt kundgränssnitt i form av boendeapp.

Genom öppna standarder och integration med bostadsbolagens befintliga verksamhetssystem kan verksamhetsprocesser effektiviseras och ny funktionalitet tillåtas, idag och i framtiden. På så sätt kan fastighetsägare ta en centralare roll i sina kunders boenderesa för att verkligen förstå dagens behov som grund i en tryggare samhällsutveckling.


Mikaela Svefors, medgrundare och affärsutvecklings- ansvarig, Avy

Zynka Group

Partnerlogo

Zynka Group är BIM-experter, baserade i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi levererar nytänkande digitala lösningar och tillhandahåller expertkunskaper i varje steg av din fastighetsaffär, från projektutveckling till fastighetsförvaltning.

Vi går i frontlinjen för den digitala transformationen av bygg- och fastighetsbranschen för att maximera våra kunders effektivitet, kvalitet och lönsamhet. Vår nyfikenhet och passion för ny teknik, kombinerad med lång erfarenhet, gör att vi kan utmana branschen. Vi ser alltid helheten och driver utvecklingen framåt. Målet är att skapa fler och större bestående värden – både för våra kunder och samhället i stort.


Petter Bengtsson, VD, Zynka Group

Fasticon

Partnerlogo

Fasticon  är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Utbildningsverksamheten genomförs under varumärkena STF Ingenjörsutbildning och BFAB. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.


Henrik Olsson, koncernchef och vd, Fasticon

Eways

Partnerlogo

Eways är en snabbväxande oberoende laddoperatör som hjälper samhället att ställa om till fossilfrihet genom att göra det enkelt att köra elbil. Niclas & Petra grundade företaget vid köksbordet i Stocksund 2015 efter många och långa diskussioner om det nya fossilfria samhället. Vi är i dag den ledande oberoende laddoperatören med över 4 000 smarta laddpunkter över hela landet.

Vi har kontor i Stockholm, Ängelholm, Göteborg, Karlstad och Uppsala där vi arbetar med de lokala marknaderna. Vi är ingenjörer, entreprenörer, säljare, tekniker, ekonomer och servicepersoner med många olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Det som förenar oss alla är förändringsviljan och tron på en fossilfri framtid.

Det är härligt och billigt att leva fossilfritt.

Häng med oss och säg “Hej då” till macken!

Novi Real Estate

Partnerlogo

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Ambitionen är att utveckla Novi Real Estate till en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Novi är latin för ny, och det passar oss.
Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvaltar 600.000 m2 uthyrbar yta till ett fastighetsvärde om ca 30 miljarder kronor. Tillgångarna består av kontors- och butikslokaler, hotell och bostäder i Stockholm City, centrala Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsingborg. Vi har ett brett nätverk, lokalt och nationellt, vilket resulterar i mer och bättre affärer, och vi erbjuder internationella aktörer en stark plattform för fastighetsinvesteringar i Sverige.


Marie Bucht, vd Novi Real Estate

Parakey

Partnerlogo

Parakey är ett PropTech-bolag från Göteborg som utvecklar och säljer en digital accessplattform där en smartphone används för att öppna låsta utrymmen såsom kontor, garage, lägenheter etc. En mobil nyckel distribueras digitalt via Parakeys accessplattform till användaren och tjänsten administreras via Parakeys webbportal eller via integration. Parakey har idag över 150 000 unika användare med möjligheten att öppna låsta utrymmen med sina mobiler.


Jonas Arvidsson, VD och medgrundare, Parakey

Dyno Robotics

Partnerlogo

Dyno Robotics är experter inom robotik, AI och VR. Den tekniska utveckling går väldigt fort inom dessa områden, och vi hjälper er att ta del av alla värdefulla möjligheter som finns. Vi skapar specialanpassade tekniska lösningar med till exempel sociala robotar, digitala tvillingar och alla tänkbara autonoma AI-system. Vi består av robotforskare, ingenjörer och designers med rötter i Linköpings universitet. Vi jobbar för att snabba på processen att få tekniska innovationer ut på marknaden och skapa värdefulla applikationer. Genom ett stort fokus på att få tekniken att fungera i samspel med människan hjälper vi er att digitalisera er verksamhet. Vår vision är att hjälpa människor slippa monotont och slitsamt arbete och frigöra tid för värdeskapande arbete.


Jeff Pertot, CCO, Dyno Robotics

Telia

Partnerlogo
I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor och företag. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Vår djupa branschkunskap, Data Insight- och IoT-expertis samt ledande IoT-plattform - i kombination med Telias kompletta digitala infrastruktur – kan vi levererar helhetslösningar med oändliga möjligheter. I Telia Smart Building hjälper vi fastighetsägare att koppla upp för att effektivisera driften i sina fastigheter och göra den mer hållbar samt möjliggöra större mervärde till hyresgästerna. Läs mer här.


Mats Axelsson, Global IoT Business Development Manager, Telia Division X

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2021

Var: Digital mötesplats

När: 6 maj 09.00 - 16.00

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Som besökare på vår digitala mötesplattform kommer du kunna göra mycket mer än bara ta del av seminarieprogrammet.

Du kan:

• Mingla och boka möten med andra deltagare.
• Ställa frågor till talarna och moderatorn.   
• Delta i publikfrågor.
• Videochatta med andra deltagare.
• Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
• Kommunicera direkt med utställarna.


Två av branschens starkaste strömningar just nu är digitalisering och effektiv fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och minskade klimatavtryck. Under den här dagen uppdaterar du dig om de senaste trenderna inom digitalisering och fastighetsförvaltning.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:
 

Se filmen från 2019 års event här: