Image

”Viktigt att vara på plats när branschen samlas”

Lokalmarknadsdagen JLL går in som partner i heldagsseminariet Lokalmarknadsdagen i september. - Vi är glada över att medverka som partner, säger Mona Örjansdotter Johansson, Marknadschef på JLL.
Publicerad den 18 Juni 2015
Mona Örjansdotter Johansson. Bild: JLL
Mona Örjansdotter Johansson.

Lokalmarknadsdagen i Göteborg arrangeras den 10 september i höst.
Och det blir på klassiska Radisson Blu Scandinavia Hotel.

- Vi har stora förväntningar på Lokalmarknadsdagen som en intressant mötesplats för Göteborgs fastighetsbransch och näringsliv. Göteborg och Västsverige är mycket viktiga och dynamiska fastighetsmarknader för våra uppdragsgivare varför det är extra viktigt att vara på plats när branschen samlas, säger Mona Örjansdotter Johansson, Marknadschef på JLL.

Vad är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Vi har hört mycket gott om Lokalmarknadsdagarna från våra kunder och vi vill helt enkelt vara med och bidra så att deras utbyte av dagen blir så värdefullt som möjligt.

Det kan vara en god idé att boka sin plats tidigt, förra hösten blev det ”lapp på luckan”, alltså helt utsålt – 500 besökare.

Säkra din plats här.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 20 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5495 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Vi kräver covid-pass från talare och besökare och följer alla regler och rekommendationer från myndigheterna. Vi tillhandahåller självklart handsprit och möblerar så glest som möjligt.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partner: 


Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige